oktober

26 oktober 2020

hej altså

hvor er det dumt. Nu kommer der den væmmelige sygdom igen og mor skulle have spillet til koncert i dag ,men det kommer hun vist slet ikke til.Man må kun være 10 mennesker ( der står ikke noget om hunde) i et rum og der er flere i banden og hvis der så også kommer mennesker for at høre ,så bli'r de alt for mange .

men der er ikke kommet nogen besked fra centret endnu,Lis ,som bestemmer derude, hun skal ringe eller skrive og give besked.

det kan være ,at mor kører derud, for at spille på klaveret helt alene ,det gør ikke noget, men hun bliver nu nok her sammen med mig.

----------------------------------

i går satte vi gardiner op i stuen.Det skal sikkert laves om i dag.Hun er allerede begyndt at flytte rundt på dem .Nu er der flotte grønne gardiner foran vinduet ud til terrassen og også ved døren til udestuenGardiner

nu mangler der bare det store vindue ud til hønsegården .Det skal vi lave i dag .

så er det færdigt

det er om aftenen, at det er bedst, at der er gardiner, for så trækker vi dem helt foran vinduet, så man ikke kan se det kul-sorte-mørke mørke ude i Gilleleje 

Den nye fru hønsen, hun kan godt selv finde ud og ind i hønsehuset ,hun har ikke fået navn endnu ,men kaninen ,som er min ven, den skal hedde NINUS.

det kom helt af sig selv i går, da mor skulle kalde på den ,så sagde hun : kom så NINUS og lige med det samme tænkte hun så: det er da det, den skal hedde

den ligner bestemt en NINUS

Så i dag skal vi lave et navneskilt og hænge det op ved buret .

dert regnede meger i går og der var kommet en lille smule vådt i buret, hvor NINUS bor.I dag skal vi se om vi kan lave det hul ,hvor regnen regnede ind .

-------------------------------------------------

Mor var til koncert Erik Grip besøger Vilsund Søsportscenter | ThistedPosten.dkmed Erik Grib i går og da hun kom hjem, viste hun mig, at hun havde købt noder ,som Erik Grib havde lavet.Hun sagde ,at det var en julegave til hende selv.Det er da alt for tidligt !

så skulle hun tage og gemme de noder og først tage dem frem til jul og så  se overrasket ud.

ja, det synes jeg, at hun skulle tage og gøre,men hun er allerede begyndt at spille noget af musikken ,så det går vist ikke 

jeg kunne da ellers godt have gemt dem for hende

jeg er god til at gemme .

vanter og kødben og den slags, det er jeg supergo' til. Noder er måske nok lidt sværere,men jeg kunne godt tænke mig at prøveDorico - nodeskrivning til professionelle

så kunne hun løbe rundt og sige: Ih, hvor har jeg nu gemt de noder,jeg havde dem da i går

og så er det bare mig ,som har gemt dem til jul !

HI HI 

------------------------------------------

---------------------------------------------------------

 

----------------------------------------------------------

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.04 | 13:43

Holger ser sød ud. Hvad hedder racen og hvor stor bliver han. Kommer Pernille over med ham? Jeg glæder mig til at se ham.

...
21.03 | 07:54

Kære Lisbeth
Det var synd for lille Luma og for dig. Men det var den rigtige beslutning
du tog.
Vil ønske dig til lykke med fødselsdag i dag.
Kærlig hil Lis

...
19.03 | 20:18

Kære Lisbet. Det gør mig virkelig ondt at høre, at det ikke gik mere for lille Luna. Alt for tidligt at miste hende. Jeg håber alt det bedste for dig herefter.

...
14.01 | 13:01

Kære Luna, ja, du må sandelig have sovet godt. Du har sovet så godt, at du har sprunget den 14. januar helt over.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE