april 2020

6 april 2020

Vi skal vande og plante i dag

jeg er så glad for min nye legeplads ,som vi lavede i går

selvfølgelig mangler der en masse .Bl a skal vi finde pladsen til drivhuset ,men det er bare så fedt at kunne rende så langt og gå og snuse ,uden at mor hele tiden kalder på mig.

jeg var derude i morges inden morgenmad, for jeg måtte lige se ,om det bare var noget, som jeg havde drømt eller det var rigtig nok

og det var det rigtigt

det var der altsammen ,også de huller, som jeg gravede i går, de var der allesammen

dvs det største hul, det ,der var lige midt i, der hvor man går, det var mor kommet til at fylde op med jord,men det skal jeg nok få gravet op i dag.

Det kom hun bare til med riven

solen skinner, det bli'r en fed dag .

jeg er blevet klippet på poterne i morges

først så klippede mor sit pandehår og så klippede hun ´mine poter

Al min pels vokser stærkt nu og pote-pelsen, den slæbte hele tiden hen over det ,jeg gik på, så den blev snavset eller våd,så det så farligt ud

Nu er det nederste klippet væk.Mor er ikke særlig god til det, men nu er det da gjort.Det ene bagben blev lidt for kort, men det tror jeg ikke ,at der er nogen, som lægger mærke til

................................

Mor skal købe ind i dag

Vi har ikke mere hundemad og der mangler vist også andre ting, som mor skal bruge

Hun skal købe det ,som hedder gær, for vi har ikke mere.det er noget ,som man bruger, når man bager brød og det gør vi mindst to gange om ugen.

I går aftes spiste vi bånd-spagetti. De smager så dejligt, men jeg spiste alt for hurtigt, så bagefter kom jeg til at kaste op.

Jeg gjorde det henne i hjørnet af det røde tæppe

Mor roste mig og sagde, at det var betænksomt at gøre det i hjørnet ,så man ikke kom til at træde i det,men en anden gang vil hun hellere have, at jeg så gør det på gulvet udenfor tæppet, for det er nemmere at vaske gulvet end det er at vaske tæppet

Det skal jeg prøve at huske en anden gang

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.04 | 10:29

nemlig

...
28.04 | 10:13

Hej Holger,
Prøv at foreslå din mor, at hun skal sætte sådan en dims, man kan få til sine nøgler, i den saks, så hun kan bruge telefonen til at finde den.

...
22.04 | 10:46

Jamen, så velkommen til Gilleleje, Holger. Jeg håber, jeg snart kommer til at hilse på dig. Jeg er sikker på, at du bliver glad for at være hos Lisbet.

...
20.04 | 10:03

Hej tror det er en halemejse. Vh Lis

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE