06-10-2018

6 oktober 18

6 oktober 18

I altså ,hende Bibi, hun har ringet 10 gange i nat ,fordi hun mangler lommepenge

Når mor er færdig med morgenmad ,så kører hun ud til hende

Hun skulle ellers have været til arbejdsdag med grundejerforeningen, men Bibi er vigtigst og det kan jo være, at hun kan nå tilbage, så hun kan hjælpe til.

Nå, jeg må vist hellere selv fortælle det

Da vi gik morgentur, så gik min sele pludselig løs ( fordi jeg har gnavet på den ) og så spænede jeg ned ad vejen

Ovre i Gudruns hus var der en tysk turist, som var ved at pakke sin bil.

Orv, hvor blev han forskrækket ,da jeg kom farende og sprang op ad ham ,så rendte jeg ind i huset for at sige goddav til hans kone

Hun blev nu ikke forskrækket ,for manden råbte til hende på tysk:

”pas på ,der kommer en hund”

Efter at jeg havde set mig om i huset, så rendte jeg ud til mor og fik halsbåndet på og så fulgtes vi op i huset ----altså vores eget !

Mor sagde ikke noget, men jeg tror nu nok, at hun syntes, at jeg var dum at rende ind i fremmede huse ( men det var sjovt)

Nu spiser vi morgenmad, inden mor skal ud til Bibi.Mor har lige sagt til Jens Peter ( det er Helgas mand) ,at hun ikke kan være til fællesarbejde lige med det samme og han sagde ,at han da godt kunne forstå, at Bibi var vigtigst.

Mor syntes ,at det var dejlig, at han sagde det ,for hun får dårlig samvittighed, når hun ikke kan gøre det, som hun har lovet. Sådan er det med mor. Hun vil gerne hjælpe til alle steder .

I kan lige tro at mor var træt da hun kom hjem i går.

Hun havde både harmonika og noder og siddepude og sin taske med,

Heldigvis var der et klaver der ,hvor hun skulle spille .

Lederne havde skrevet til mor i forvejen og sagt, hvad de gerne ville synge, men da hun så kom derned, så ville de hellere synge noget af Kim Larsen

Det var, fordi han lige var blevet en engel

Så spillede mor det i stedet for, men menneskerne kunne slet ikke finde ud af at synge det. Ham der ,Kim Larsen, han kunne nemlig ikke selv skrive noder, det var der en anden, der havde gjort for ham og så bliver noderne somme tider svære at synge efter

Så det blev et værre kludder ,men det var ikke mors skyld

Bagefter spillede hun en hel masse andet ,men de spiste og bagefter pausen ,så skulle gæsterne danse en sjov dans og så spillede mor på harmonikaen, de syntes alle sammen, det blev en god dans .

Vi har ikke pakket noderne og harmonikaen ud endnu .Det bliver nok først i eftermiddag ,når hun kommer hjem fra Bibi og fællesarbejde.