september 2018

26 sept 20018

hej ,nu er det efterår.

Det er blæsevejr og der er noget plastik ,som blæser på Helga's tag. Hvis det blæser helt væk, så vil mor ringe til Helga ,der hvor hun bor, det hedder vist Jægerspris,

Mor er sådan en slags vejpolitimand, fordi hun er her hele tiden og alle de andre kører et andet sted hen en gang imellem, de skal på arbejde.

'i går var jeg ikke med i hundeskole .Vi tror ,jeg er i løbetid og så må jeg ikke gå i skole

Så går mor i skole istedet for mig og så skal jeg lære det sammen med hende herhjemme .

Det bliver sjovt

Så siger mor, at det hedder privatskole

I går var det noget med at finde hapsere i græsplænen . Det lyder nemt nok og det kan mor sagtens lære mig. Mor har nemlig været skolelærer en engang

Vores hundelærer sagde også ,at mor kunne være hjælpelærer.Så skulle hun holde de andre hunde ,mens deres far eller mor skulle noget andet .Så skulle deres lærere gå langt væk, mens mor holdt hunden og så skulle de kalde på deres hund og når så mor gav slip ,så skulle hunden spæne hen til deres mennesker

det ville jeg gerne have været med til ,det lyder sjovt

det vil jeg gerne lege herhjemme

 

jeg væltede mor i morges---eller også så gjorde hun det selv.

Det var, fordi vi gik lige så fredeligt og så lige pludseligt kom der to store hunde og de gøede af mig og så blev jeg bange og rykkede baglæns og så gled mit kalsbånd af.

Så skyndte mor sig at gribe fast i min pels og så var det, at hun faldt

damen med hundene råbte:" skete der noget"

nej, sagde mor ,gå bare

så gik hun ,men jeg ville hjem og lige pludselig så kom skraldebilen

derfra, hvor vi sad på gaden, så den kæmpestor ud . Så skyndte vi os hjem. Nu er vi indendørs og mor har fået bind på knæet ,fordi det blødte og så tog hun nogle bløde bukser på.

sikke noget .

 Jeg skal have den røde sele på ,når vi går tur, Den går ned under forbenene og så kan den ikke sådan gå af af sig selv.Det vil jeg også hellere .

Sidste gang jeg havde den på, det var ,da jeg var i dagcenter.Og der blev den så snavset ,at mor måtte vaske den .Nu er den tør og fin.Det har været Vimmer en gang ,men hun bruger den ikke mere ,så nu har jeg fået den .

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.04 | 10:29

nemlig

...
28.04 | 10:13

Hej Holger,
Prøv at foreslå din mor, at hun skal sætte sådan en dims, man kan få til sine nøgler, i den saks, så hun kan bruge telefonen til at finde den.

...
22.04 | 10:46

Jamen, så velkommen til Gilleleje, Holger. Jeg håber, jeg snart kommer til at hilse på dig. Jeg er sikker på, at du bliver glad for at være hos Lisbet.

...
20.04 | 10:03

Hej tror det er en halemejse. Vh Lis

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE