september 2018

16 sept 2018

 

Sikken en masse vrøvl den computer gør hele tiden .

Desværre, så har det regnet ned fra taget og lige ned i mors computer ,så nu er den fornærmet og vil ikke skrive til os .

Mor roder med den hele tiden og lige nu vil den gerne skrive, men det er ikke sikkert, at den vil beholde det ,som vi har skrevet

I går havde vi travlt

Først så skulle vi stryge

Det er nemt nok---og sjovt ,fordi mor hældte vand på strygejernet, også dryppede det lige ned i hovedet på mig ,fordi hun havde glemt at lukke en klap.

Så snakkede jeg til,hende og først så sagde hun :”så ti dog stille ”

Men da hun så så ,at jeg havde fået vand i hovedet, så kan det nok være at hun fik lukket klappen i en fart og jeg fik en af de go’e ’hapsere’

Da alt strygetøjet var færdigt ,så kom turen til vinter-gardinerne

De hang ned på gulvet, mens hun strøg dem, fordi de var så lange, så bare for at lave sjov, så lagde jeg mig lige midt på gardinet

Da mor opdagede det ,så hev hun i gardinet, så jeg trillede helt hen ad gulvet.Nej ,hvor var det sjovt.

Det ser hyggeligt ud med vinter-gardinerne

De er lysebrune og pæne

De hvide skulle så hænge i soveværelset ,det så også fint ud

Men for at de kunne komme op at hænge, så måtte mor stå op i sengen og madrassen vrikkede  og hoppede .Der var jeg med.Jeg hoppede også ,så mor måtte holde fast i gardinstangen for ikke at falde på gulvet .

Efter det kørte mor i byen . Så kunne jeg snue lidt og det var sandelig også tiltrængt

Man bliver træt af at hænge gardiner op og stryge .

Mor skulle hente brædder til hønsegården

Jeg elsker brædder .De dufter af ----------brædder, og det er sådan en dejlig duft

Det er ligesom at gå tur i skoven

Jeg tror ikke, at vi skal lave hønsegård lige med det samme, men nu står brædderne udenfor døren ,så vi kan se dem fra musikstuen ,så vi hele tiden tænker på ,at vi skal lave hønsenes hus.

Måske vil hønsene snart begynde at lave æg og så skal de jo have et ordentligt sted at lægge dem

Jeg har ikke prøvet at bygge et hønsehus før, men det kan vel ikke være så svært.Det er jo bare brædder og skruer.

I dag skal mor med BIBI ud for at klappe køerne .Det gør hun en gang om året . Jeg skal ikke med ,det er ikke for hunde .Når hun så kommer hjem, så kan jeg lugte, at hun har været hos køerne .

Køer er nogle vældig store dyr,meget større end mig, som går omkring på marker ,hvor der er græs.Hvor de kommer fra, det ved jeg ikke ,men jeg tror, at de bor hjemme hos bondemanden, når det bli’r koldt.

Så har han nok et vældigt rod i sin stue ,hvis der skal være mange køer. Mor siger, at jeg laver rod, men tænk engang ,hvis der var bare fem af mig .så ville det nok rode,og køer er MEGET STØRRE

Bibi KAN GODT LIDE KØER ---OG KATTE . Hun har to katte .Den ene hedder hr Olsen og den anden hedder bare MIS. Mis er vældig gammel.

Den har boet hos nogle gamle mennesker ,som er flyttet til et alderdomshjem og så flyttede katten hen til BIBI

Hun passer godt på den .Men den kaster op på gulvet en gang imellem, fordi den er gammel ,så måske kan den ikke leve ret meget mer’

Så skal den være en engel.

Hr Olsen er ikke gammel. Han er 7 år, tror jeg.han kom til BIBI, da han var bitte lille og BIBI elsker hr Olsen .Hun snakker med ham og glæder sig til at komme hjem til ham, når hun har været på dagcenter.Hun passer godt på sine katte og de passer på hende

Smart ikke ?

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.04 | 10:29

nemlig

...
28.04 | 10:13

Hej Holger,
Prøv at foreslå din mor, at hun skal sætte sådan en dims, man kan få til sine nøgler, i den saks, så hun kan bruge telefonen til at finde den.

...
22.04 | 10:46

Jamen, så velkommen til Gilleleje, Holger. Jeg håber, jeg snart kommer til at hilse på dig. Jeg er sikker på, at du bliver glad for at være hos Lisbet.

...
20.04 | 10:03

Hej tror det er en halemejse. Vh Lis

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE