april 2017

27 april 2017

Underligt.

I går morges sneede det og haglede

Der lå hvidt sne på terrassen

Og så efter frokost ,så blev det sommer og mor havde korte bukser på og onkel povl kom og drak kaffe i solen og hans sagde :" puh, hvor er det varmt" og så fik han en kasket på og skulle flytte sig hen i skyggen

I dag er det sommervejr og vi har gået tur på vejen og mor havde ikke overtøj på.

I dag skal vi plante roser i hønsegården og måske skal mor så' blomsterfrø i nogle af kasserne ,men så skal der sættes låg på, fordi det stadig er koldt om natten.

De små blomster kan ikke tåle kulde.

I går havde mor den store græs-maskine fremme og kørte rundt med den græsset i forhaven

Hun pustede sandelig ,da hun var færdig, men her til morgen har vi gået næh-tur på stierne og har kikket til alt det grønne ,som vokser op.

( Hvis du ikke ved, hvad en næh-tur er ,så er det, at man går rundt og siger :"næh, hvor er det flot "til alle planterne. Det er noget ,som Inger Langhorn havde fundet på. Hun havde en næsten ny have og om foråret var det så spændende, hvad det var ,som voksede i haven og så gik hun og mor rundt og sagde :"næh" til alle de planterne, som kom op af jorden og som hun måske slet ikke vidste groede i hendes have.)

Så derfor hedder det næh-tur

Jeg kan ikke sige det ,men mor siger det for mig og så kikker jeg

Sommetider er det bare en dum lille strit ,der vokser op, men så ved mor lige præcis, hvad den bliver til ,når den bliver voksen og så siger hun :"næh"

Somme tider sig hun også NEJ .Det er ,når der vokser noget f eks brændenælder, som hun ikke vil ha' i sin have

Så bliver det en nej-tur.

I går aftes var der rådyr på vejen ,da vi kom hjem

Der var stjerner på himlen og rådyr på vejen og så var det helt stille i mørket. Det var rigtig flot og alle vores solcellelamper lyste på rækværket op igennem haven

Oppe i udestuen lyste det også med solcellelamper.

Vores have er rigtig flot om aftenen--den er altså også flot om dagen, men så er der jo ikke lys i den .De tænder først helt af sig selv ,når solen går ned.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

24.08 | 07:30

Hello There
My Name is Oscar leo.

We Find Your Website From Google. We want to buy an article on your Web site. Need General Guest Post On Your Website. Tell M

...
19.08 | 14:36

Kære Holger, du husker sør'me godt, hvis du kan huske, at I plukkede svampe sidste efterår, for dengang var du mig bekendt endnu ikke kommet til Gilleleje.

...
29.04 | 10:29

nemlig

...
28.04 | 10:13

Hej Holger,
Prøv at foreslå din mor, at hun skal sætte sådan en dims, man kan få til sine nøgler, i den saks, så hun kan bruge telefonen til at finde den.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE