1 januar 2017

11 jauar 2017

så er det snevejr. Lige da vi sad her og spiste morgemad, så begyndte det at sne

Rita har lige ringet

hun vil ikke ud i sådan et vejr.

Det kan jeg sør¨'me godt forstå

så bliver vi hjemme og hygger os.

heldigvis er mor sådan e'n som gemmer på alting og lige inde i bogreolen, ,der var der sådan e'n ,(den hedder et tastatur), den lå i en  æske og ventede på ,at mor skulle finde den .

Nu er den sat til computeren, så nu kan hun skrive med alle bogstaverne igen

Den er hvid og med lys i .Det er meget mærkeligt

 Der er en dame ,som hedder en kusine ,som er blevet til en engel.Det er mor lidt ked af. Hun vil vist helst have, at alle hendes mennesker er her hele tiden ,Men hun var altså brugt op.

Mor har kendt hende hele sit liv.Hun var med til hendes bryllup for mange år siden. Kirken hed Hellerup lund kirke. Kusinen, som hedder Eva, var meget højere end mange andre piger og hun skulle giftes med en mand, som var kæmpehøj. Nu er de begge to blevet engle ,men mor kender en af deres drenge . Han er en voksen mand nu og hedder Per.Ham kender mor rigtig godt, fordi han også har været skolelærer ligesom mor. Han er også kæmpehøj og det er nogen af hans børn også blevet.

 

 

 

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

24.08 | 07:30

Hello There
My Name is Oscar leo.

We Find Your Website From Google. We want to buy an article on your Web site. Need General Guest Post On Your Website. Tell M

...
19.08 | 14:36

Kære Holger, du husker sør'me godt, hvis du kan huske, at I plukkede svampe sidste efterår, for dengang var du mig bekendt endnu ikke kommet til Gilleleje.

...
29.04 | 10:29

nemlig

...
28.04 | 10:13

Hej Holger,
Prøv at foreslå din mor, at hun skal sætte sådan en dims, man kan få til sine nøgler, i den saks, så hun kan bruge telefonen til at finde den.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE